FROKOST FEJRING

forret, hovedret og dessert inkl. vinmenu for op til 50 personer for 25.000 kr.

FROKOST FEJRING

Hold din frokost fest på The Shrimp

Lad The Shrimp stå for fejringen af din runde fødselsdag, konfirmation eller sølvbryllup. Vi står for alt, du skal bare invitere dine gæster, og prisen er fast så der er ingen skjulte omkostninger.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad du behøver af mad og drikke – og du må invitere 1-50 personer for samme faste pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 500 kr. pr. gæst! 

Der er ingen skjulte omkostninger og hovedepiner, du skal bare finde de 49 gæster, du vil have med.

FROKOST FEJRING

Eksempel på program

Kl. 12:00 – 13:00
Velkomstsnack og mousserende vin på tagterrassen med udsigt over byen.
Vino Spumante, Brut, Bosco Cirmioli, Veneto, Italien

Kl. 13:00 – 15:00
3 retters menu med dertilhørende vinmenu i Atriummet.

Forret: Vestfjord laks med rygeostcreme, agurk, dildemulsion og malt crumble
2019 Sauvignon Blanc, Val de Loire, Sauvion, Frankrig

Hovedret: Kyllingebryst med kroket, sæsonens grønt og svampesauce
2019 Pinot Noir, Les Rafelieres, Sauvion, Frankrig

Dessert: Gateaux Marcel med is og bær
2019 Birbet, Pelassa, Piemonte, Italien

Kl. 15:00 – 16:00:
Kaffebuffet m. sødt og udvalg af avec.
Baileys, Cognac, Calvados og Grappa

Kl. 16:00
Tak for idag

25.000 kr.
Inkl. ovenstående for op til 50 personer.

FROKOST FEJRING

“Det med småt”, skrevet med stort.

Tilbuddet indeholder
Fuld frokost fejring med drikkevarer, tre retters menu og lokalet fra kl. 12.00 til 16.00 til 25.000 kr. inkl. moms.
Tagterrassen er kun tilgængelig fra kl. 12.00-13.00
Der tages forbehold få små ændringer i menuen, ved ændringer udskiftes med tilsvarende kvalitet.

Book
Book via mail på hello@theshrimp.dk husk at skrive ønsket dato og antal personer.

Drikkevarer
Der serveres de nævnte vine, avec og kaffe, derudover serveres vand med og uden brus. Sodavand og øl (pilsner) kan forespørges, indeholdt i prisen, ud fra vores almindelige menu.

Opdækning
Bordene er dækket op med bestik, glas, lækre servietter og levende lys uden duge. Bordene er af råt mørkt træ og børstet stål. Hvide duge kan tilkøbes for 500 kr.
Lokalet er tilgængeligt for oppyntning fra kl. 11.00, oppyntning skal fjernes igen efter kl. 16.00

Vegetar alternativer & Ændringer i menuen

For vegetarer udskiftes forretten med: Caprese med tomat vinaigrette, mynte og parmesan.
og hovedretten udskiftes med: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

Der laves ikke yderligere ændringer i menuen, men kyllingebryst i hovedretten kan udskiftes med Oksemørbrad for 2.500 kr. for hele selskabet.

Betalingsbetingelser
50% af den aftalte pris faktureres umiddelbart efter bekræftelse af arrangement og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato.
Det resterende beløb faktureres 28 dage før arrangementets afholdelse og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato. Overholdes betalingsbetingelserne ikke anses den manglende betaling som annullering, hvorefter vores normale afbestillingsbetingelser træder i kraft.


Betingelser for afbestilling af arrangementet

Mere end 2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 50%
Mellem 1-2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 75%
Mindre end 1 måned før arrangementsdag – faktureres med 100%

Hours of Operation

MON – SAT
17.30 - 00-00

PLEASE NOTE: Until 16/8 2021 only open thursday, friday and saturday.

SUN
We are closed

Contact

 

The Shrimp
At Hotel Sankt Annæ

Sankt Annæ Plads 20
1250 Kbh. K.

Mail: Hello@theshrimp.dk

Phone: +45 51 88 37 92