FROKOST FEJRING
forret, hovedret og dessert inkl. vinmenu for op til 50 personer for 25.000 kr.FROKOST FEJRING
Hold din frokost fest på The Shrimp
Lad The Shrimp stå for fejringen af din runde fødselsdag, konfirmation eller sølvbryllup. Vi står for alt, du skal bare invitere dine gæster, og prisen er fast så der er ingen skjulte omkostninger.
Vi har sammensat en pakke med alt, hvad du behøver af mad og drikke – og du må invitere 1-50 personer for samme faste pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 500 kr. pr. gæst!
Der er ingen skjulte omkostninger og hovedepiner, du skal bare finde de 49 gæster, du vil have med.
FROKOST FEJRING
Eksempel på program
Kl. 12:00 – 13:00
Velkomstsnack og mousserende vin.
Vino Spumante, Brut, Bosco Cirmioli, Veneto, Italien
Kl. 13:00 – 15:00
3 retters menu med dertilhørende vinmenu i Atriummet.
Forret: Vestfjord laks med rygeostcreme, agurk, dildemulsion og malt crumble
Sauvignon Blanc, Val de Loire, Sauvion, Frankrig
Hovedret: Kyllingebryst med kroket, sæsonens grønt og svampesauce
Morgon Cuvée, Domaine des Souchons, Claude Pillet, Beaujolais, Frankrig
Dessert: Gateaux Marcel med is og bær
Moscato d’Asti, Pelassa, Piedmont, Italien
Kl. 15:00 – 16:00:
Kaffebuffet m. sødt og udvalg af avec.
Baileys, Cognac, Calvados og Grappa
Kl. 16:00
Tak for idag
25.000 kr.
Inkl. ovenstående for op til 50 personer.
FROKOST FEJRING
“Det med småt”, skrevet med stort.
Tilbuddet indeholder
Fuld frokost fejring med drikkevarer, tre retters menu og lokalet fra kl. 12.00 til 16.00 til 25.000 kr. inkl. moms.
Der tages forbehold få små ændringer i menuen, ved ændringer udskiftes med tilsvarende kvalitet.
Book
Book via mail på hello@theshrimp.dk husk at skrive ønsket dato og antal personer.
Drikkevarer
Der serveres de nævnte vine eller tilsvarende, avec og kaffe, derudover serveres vand med og uden brus. Sodavand og øl (pilsner) kan forespørges, indeholdt i prisen, ud fra vores almindelige menu.
Opdækning
Bordene er dækket op med bestik, glas, lækre servietter og levende lys uden duge. Bordene er af råt mørkt træ og børstet stål. Hvide duge kan tilkøbes for 500 kr.
Lokalet er tilgængeligt for oppyntning fra kl. 11.00, oppyntning skal fjernes igen efter kl. 16.00
Vegetar alternativer & Ændringer i menuen
For vegetarer udskiftes forretten med: Rødbede med rygeostcreme, agurk, dildemulsion og malt crumble
og hovedretten udskiftes med: Saltbagt selleri med kroket, sæsonens grønt og svampesauce
Der laves ikke yderligere ændringer i menuen, men kyllingebryst i hovedretten kan udskiftes med Oksemørbrad for 2.500 kr. for hele selskabet.
Betalingsbetingelser
50% af den aftalte pris faktureres umiddelbart efter bekræftelse af arrangement og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato.
Det resterende beløb faktureres 28 dage før arrangementets afholdelse og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato. Overholdes betalingsbetingelserne ikke anses den manglende betaling som annullering, hvorefter vores normale afbestillingsbetingelser træder i kraft.
Betingelser for afbestilling af arrangementet
Mere end 2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 50%
Mellem 1-2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 75%
Mindre end 1 måned før arrangementsdag – faktureres med 100%
Contact
The Shrimp
At Hotel Sankt Annæ
Sankt Annæ Plads 20
1250 Kbh. K.
Mail: Hello@theshrimp.dk
Hours
Monday to Saturday
17.30 - 00.00
Sunday
We are closed